Nakon prvenstvene pauze fudbaleri Spartaka gostuju ekipi Rada u oviru 9 kola Super lige Srbije. Subotičani pojačani i osokoljeni pobedom u vojvođanskom derbiju nad Vojvodinom puni samopouzdanja putuju u Beograd.

Stefan Ilić strelac pobedonosnog gola protiv Vojvodine očekuje nove prvenstvene bodove. – Nakon Vojvođanskog derbija koji smo dobili sa 2:1 u Beograd putujumeo sa željom da vežemo još jednu pobedu i krenemo ka vrhu tabele, da izborimo play off. Ekipa Rada je odlična posebno na svom terenu. Najkvalitetnbiji su u veznom redu odakle nam i preti najveća opasnost. Ipak, mislim da smo kvalitetniji i da ćemo ostvariti povoljan rezultat. Postigao sam gol i sada krećem rasterećenije u nastavak sezone. Očekujem našu bolju igru posebno kada se uzme u obzir da smo se pojačali poslednjih dan aprelaznog roka.

Kapiten Vladimir Torbica zbog povrede neće biti u kombinaciji za prvi tim, ali se nada da će ekipa koja se znatno pojačala poslednjih dana prelaznog roka uspeti da ostvari zacrtan cilj. pojačana   – Rad je prvenstvo započeo nešto slabije, slično kao i mi. Dosta igrača iz te ekipe poznajemo, savladali smo ih krajem prošle sezone u utakmici koja nam je bila izuzetno značajna. Znamo odakle prete, gde treba obratiti posebnu pažnju. Sigurno će želeti da se pred svojom publikom iskupe za lošiji start. No, imamo i mi naše ambicije, a posle sjajne pobede protiv Vojvodine puni optimizma očekujemo gostovanje.Dobra stvar za Spartak je nekoliko pojačanja, a pauza je dobro došla da se momci što bolje uklope i da vide šta ih očekuje. Ekipa je pojačanja sa iskusnijim fudbalerima, a jača konkurencija u timu je svakako pozitivna stvar, pogotovo o dužoj sezoni sa više utakmica. Videćemo još ko će od novajlija nastupiti u nedelju, sigurno je da neće biti novajlije Božovića, koji se, poput mene, povredio na treningu i neće biti u kombinaciji za meč.