Dans je u klubu predstavljen novi šef Stručnog štaba, Nebojša Vukčević koji će voditi ekipu pošto je  Vladimir Gaćinović dao ostavku nakon poraza od FK Radnik.

Novog šefa predstavio je Vladimir TorbicaPrvo bih se zahvalio sada već bivšem prvom treneru Vladimiru Gaćinoviću sa kojim smo svi u klubu imali odličnu saradnju. Ja lično i kao igrač a kasnije i kao član Uprave, ovom prilikom mu se zahvaljujem za sve đto je uradio za klub želim mu puno sreće u daljoj karijeri i životu.  Novi šef je Nebojša Vukčević koji je već tri godine u klubu, dobro poznaje sve prvotimce, pratio je sve utakmice i ima uvid u pojedinačni i timski kvalitet. Morali smo naći brzo rešenje nakon odlaska Gaćinovića i mislim da je ovo najbolje rešenje za nas u ovom momentu. Očekujem od igrača da podignu svoju formu da vratimo poljuljano samopouzdanje a sigurno da je Nebojša čovek za to. Ima energiju i voli izazove. Želim mu sreću u radu i da zajedno počnemo da ostvarujemo bolje rezultate. 

Nebojša Vukčević se zahvalio Upravi na poverenju – Malo nas je zatekla situacija u kojoj smo se našli odlaskom Vladimira Gaćinovića. Međutim nemamo vremena, moramo se trgnuti da nađemo najbrži put do uspeha, koji ne predstavljaju kratkoročne ciljeve već je to samo sredstvo da dođemo do dugoročnih ciljeva FK Spartak.