Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u 34. kolu Linglong super lige dočekuju ekipu Javora. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Subotici u četvrtak 29. aprila sa početkom 14:45 časova. 

Utakmicu je najavio pomoćnik šefa stručnog štaba Savo Pavićević – Očekujemo ekipu Javora koja je došla u situaciju da im je svaki bod preko potreban. Želimo i mi da osvojimo bodove i da uđemo u sigurnu zonu, te nas zbog toga sigurno očekuje jedna teška utakmica koja je za nas od izuzetnog značaja. Svesni smo šta nas očekuje, dobro poznajemo i kvalitete protivnika. Sutra moramo pokazati maksimum ta veoma skoncentrisano ući u meč od samog početka.  Imam puno poverenje u naše momke koji vredno rade i uz sve uvažavanje protivnika idemo na pobedu.   

Pavićević se osvrnuo i na prošlu utakmicu protiv Partizana – Moram da pohvalim momke da su zaista odigrali jednu pravu borbenu utakmicu protiv jakog protivnika. Problem iz tog duela nam predstavlja crveni karton Ivančevića, za nas bitnog igrača. Nedostajaće Milošević, ali svi ostali su zdrav i orni. 

Milan Marčić očekuje tešku utakmicu sa nezgodnim rivalom – Dobro poznajem ekipu Javora, tamo sam proveo godinu dana i znam kako funkcionišu. Imaju kvalitetne igrače koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Predvođeni su odličnim trenerima Bondžulićem i Milovićem koje poznajem još iz igračkih dana. Mi smo dobro trenirali, imali smo kratak period da se pripremimo za ovu utakmicu, samo četiri dana. Uz svo poštovanje Javora želimo da osvojimo sva tri boda sutra.