Spartak poslednju utakmicu u sezoni igra protiv Rada pred svojim navijačima u subotu 21. maja na Gradskom stadionu sa početkom od 17 časova. U  dogovoru sa JP Stadion ulaz na utakmicu će biti besplatan.

Biće ovo idealna prilika da subotičani pozdrave ekipu i trenera Černišova pod čijim vodstvom su prikazali odlične igre u drugom delu sezone a posebno u plej autu gde su do sada zabeležili 5 pobeda uz jedan remi i zasluženio zaseli na vrhu tabele.

Trener Černišov ističe veliku želju da se pobedom okonča sezona. – Sezonu završavamo kući i svoje navijače želimo da obradujemo novom pobedom. Sigurno je teško da motivišimo igrače u utakmicama koje nemaju rezultatski značaj kao što je to bilo u Pazaru i u sutrašnjem duelu protiv Rada, pošto smo dosta snage i emocija potrošili u borbi za opstanak. Međutim, igrači su pokazali dobru stranu odigrali dobar meč i slavili u Novom Pazaru prošle nedelje. Nadam se da će ozbiljno ući u meč i protiv Rad. Naš naredni protivnik zna da igra fudbal i imali smo problema sa njima u prvenstvenom okršaju u Subotici. Poveli smo sa 2:0, nakon čega su oni smanjili i do kraja smo odigrali tešku i nervoznu utakmicu. Znamo da se spremaju za ovaj duel i da će imati svojih motiva u uvom susretu.

Goran Antonić, standardni prvotimac Spartaka i strelac jedinog gola u Novom Pazaru – Zadnja prvenstvena utakmica u sezoni, neće imati rezultatskog značaja. Daćemo sve od sebe da pobedimo u sutrašnjem duelu i da se tako oprostimo od naše publike. 

Černišov neće moći da računa na Kovačevića koji ima probleme sa kartonima i na povređenog Brankovića, ostali konkurišu za prvi tim.