Vojvodina – Spartak Ždrepčeva krv 0:0

Stadion „Karađorđe“ u Novom Sadu. Gledalaca: oko 4.000. Sudija: Predrag Janjuš

Vojvodina: Rosić, Lazarević, Korać, Crnomarković, Giorbelidze, Petrović (75. Savićević), Radulović (79. Nikolić), Zukić, Seri (86. Malbašić), Vukanović (79. Ivanović)

Spartak Ždrepčeva krv: Vulić, Mijailović, Bogićević, Martinović, M. Kerkez (79. Krsmanović), Prijović, Lukić, Đurasović (69. Tošeski), Tomović (78. Mijić), Babić (61. Todoroski), Mudrinski

Spartak je uspeo da se u Suboticu vrati neporažen nakon Vojvođanskog derbija koji je završen bez golova. Više prilika imali su domaćini, međutim fudbaleri Spartaka su bili skoncentrisani na odbranu svog gola i na kraju osvojili vredan bod. 

Nakon početnog ispitivanja snaga, domaćini su prvi uputili udarac ka golu, pokušao je Seri šutem po zemlji ali je Vulić zaustavio tu loptu. Osam minuta kasnije Vojvodina je izvela slobodan udarac lopta je u petercu došla do Crnomarkovića koji glavom prebacuje prečku. Samo par minuta kasnije nova prilika za domaćina, Vukanović je uposlio Lazarevića čiji šut brani golman Vulić, junak meča. Uspeli su domaćini da postignu gol u 36. minutu preko Milosavljevića, ali je nakon konsultacija iz VAR sobe pogodak poništen zbog ofsajda. 

Slično je bilo i u nastavku utakmice. Domaćini su imali više loptu u nogama, stvarali akcije, ali nisu uspeli da postignu gol pošto su fudbaleri Spartaka odlično kvarili njihovu igru i borbenošću uspevali da zaustave prilaze ka svojoj mreži. Opao je tempo igre, šansu je imao Radulović iz slobodnnog udarca u 66. minutu, međutim rezultat se nije menjao. Pokušao je Andrija Radulović šutem u 74. minutu, no lopta odlazi pored stative. Zapretio je i Spartak u 76. minutu, Todosroski je uputio silovit šut koji je bio neprecizan. Do kraja utakmice Vojvodina je imala terensku inicijativu, ali nije stvorila ozbiljniju šansu za gol pa je utakmica završena bez pobednika.