Mladost – Spartak Ždrepčeva krv 1:1 (0:1)

Stadion Mladosti u Lučanima. Sudija: Dejan Trifković. Gledalaca: oko 300. Strelci: 0:1 Bijelović (40.), 1:1 Bojović (69. iz penala)

Mladost: Ostojić, Baha (46. Radivojević), Bojović, Dunđerski, Gordić, Jojić, Leković, Mićević, Milošević, Udovičić, Vesnić. 

Spartak Ždrepčeva krv:  Manojlović, Vidaković (87. Šćepanović), Filipović, Ostojić (90. Bogićević), Mitrović (80. Stajković), Tumbasević, Shimura, Bijelović (80. Tanasin), Todoroski (87. Rošević), Srećković, Obradović.  

Subotičani su osvojem bodom u Lučanima započeli novu sezonu. poveli su golom Bijelovića u 40. minutu da bi domaćini sa bele tačke izjednačili dvadeset minuta pre kraja susreta.

Mladost je ofanzivno otvorila utakmicu, u drugom minutu Bojović je uposlio Dunđerskog koji je uputio odličan centaršut do Udovičića, međutuim njegov šut je odlično izblokirao Filipović.  Spartak je odgovorio u 12. minutu kada je odličan šut Todoroskog sa oko 20 metara zaustavila prečka. Dva minuta kasnije Bijelović šalje loptu tik pored  stative.  Nakon skoro pola sata igre, šut je oprobao i Jojić međutim lopta zavrđava u naručju golmana Spartaka, Manojlovića.

Subotičani su poveli u 40. minutu iz akcije koju je započeo Srećković, lopta je došla do Mitrovića koji je uputio centaršut. Pred golom Mladosti, Obradović je loptu prosledio do slobonog Bijelovića koji pogađa mrežu za 0:1. 

Prvu ozbiljniju šansu u drugom poluvremenu imao je Spartak, kada je u 64. minutu Srećković pogodio spoljni deo mreže. Tri minuta kasnije subotičani su imali šansu iz slobodnog udarca koji je odlično izveo Todoroski, međutim golman Ostojić je pravovremenom intervencijom sačuvao svoju mrežu. 

U 69. minutu Mladost je došla do izjednačenja. Nikola Jojić je ušao u šesnaesterac Spšartaka gde ga je sa leđa oborio Ostojić te je sudija Trifković pokazao na belu tačku. Tri minuta kasnije Mladost je mogla do rezultatskog preokreta kada je Radivojević uposlio slobodnog Udovičića čiji šut glavom sa pet metara zaustavlja Manojlović. 

Spartak je u 75. minutu imao šansu da osvoji ceo plen, međutim šut Obradovića sa oko 20 metara zaustavlja stativa.