Spartak Ždrepčeva krv – Radnik 2:0 (1:0)

Gradski stadionu Subotici. Gledalaca: oko 1200. Sudija: Andrija Stojanović. Strelci: 1:0 Bijleović (20.), 2:0 Srećković (49.)

Spartak Ždrepčeva Krv: Manojlović, Vidaković (66. Šćepanović), Filipović, Ostojić, Mitrović, Tumbasević (66. Đurasović), Shimura, Todoroski (66. Stanić), Bijelović, Srećković (81. Stajković), Obradović (87. Rošević) 

Radnik: Ranđelović, Hodžić (56. Janjić), Milić, Ignjatović, Stojanović, Oreščanin, Spasić, Duronjić (77. Bogdanović), Subotić (77. Lukić), Nedeljković (66. Babić), Milovanović (56. Jovanović)

Spartak je na otvaranju sezone u Subotici slavio protiv Radnika sa 2:0. Pobeda je mogla biti i ubedljivija da su subotičani imali bolju realizaciju i iskoristili još neke od svojih brojnih prilika. 

Početak utakmice protekao je u izjednačenoj igri dva rivala bez puno obiljnijih prilika. Spartak je iz prve ozbiljnij eprilike došao do vodstva. Igrao se 20. minut kada je akciju subotičana započeo Todoroski, zatim je lopta došla do Obradovića, on povratnom upošljava Luku Bijelovića koji donosi prednost od 1:0. Desetak minuta kasnije golman Ranđelović je odličnom intervencijom zaustavio šut Srećkovića. U 40. minutu nova prilika za domaće, Stojanović je nepropisno zaustavio Todoroskog na oko dvadesetak metara od gola. Srećković je iz dosuđenog slobodnog udarca loptu poslao tik iznad prečke. 

Nije se menjao odnos snaga ni u drugom poluvremenu. Spartak je nakon četiri minute u nastavku susreta udvostručio prednost, Todoroski je uposlio kapitena Srećkovića koji donosi novu radost za subotičku publiku, 2:0. Par minuta kasnije u dobroj šani se našao i Obradović ali se rezultat nije menjao. Zapretili su i gosti iz Surdulice, međutim šut Miloša Spasića efektnom odbranom zaustavlja golman Manojlović. Zatim je Spartak uzvratio preko Todorsokog, mećutim lopta zavšava u rukama Ranđelovića. Bilo je još par prilika na obe strane, međutim rezultat se nije menjao.