Spartak Ždrepčeva krv – Zlatibor 1:0 (0:0)

Spartak Ždrepčerva krv: Ostojić, Dunđerski, Otašević, Tekijaški, Vukčević, Jočić, Marčić, Milošević, Mladenović, Srećković, Obradović. Igrali još: Dokić, Cucin, Đorđević, Jović, Rakić, Vidaković, Milić, Šormaz, Tripković, Yamamoto. 

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi slavili su i u poslednjoj kontrolnoj utakmici tokom dvonedeljnog boravka na Zlatiboru. Subotičani u bili bolji od domaćina ekipe Zlatibora pobedivši sa minimalnih 1:0. 

Početak utakmice je pokazao da su domaćini u meč ušli silno motivisani da savladaju superligašku ekipu, dok subotičani nisu bili na visini zadatka kao u prethodnim utakmicama. Domaćini su u prvom poluvremenu imali više od igre, međutim ponovo je odbrana Spartaka bila čvrsta i nije dozvolila da protivnik postigne gol. Početkom drugog poluvrema u 54. minutu Obradović postiže gol za vodstvo Spartaka. Nakon postignutog gola subotičani su izgledali znatno bolje na terenu i mirnom kontrolisanom igrom priveli meč kraju.     

Šef struke Vladimir Gaćinović nije zadovoljan današnjom utakmicom, ali jeste celokupnim pripremama   – Drago mi je da smo ove pripreme priveli kraju na jedan lep način. Danas nismo nešto kvalitetno igrali posebno u prvom poluvremenu, očito da je prisutan umor i nisu bili u ritmu u kojem znamo da budemo, za razliku od protivnika, domaćina koji je bio rastrčaniji.  Drugo poluvreme smo uz određene korekcije izgledali bolje. Nakon postignutog gola mirno smo utakmicu priveli kraju. Nadam se brzom oporavku povređenih igrača i da ćemo uskorio dovesti još neke fudbalere. Iskoristio bih priliku da se zahvalim domaćinu na divnom dočeku i na uslovima koje smo imali čitavo vreme. Mislim da smo se kvalitetno spremili za novu sezonu. 

Strelac jedinog gola na utakmici bio je Nemanja Obradović – Odigrali smo poslednju pripremnu utakmicu na Zlatiboru protiv jako motivisanog protivnika. Bilo je teško, poslednja utakmica na pripremama. Nismo bili na svom nivou, ali generalno bih rekao da smo  odradili odlično pripreme, pružili dobre igre u kontrolnim utakmica i da spremno dočekujemo prvenstvo i prvu utakmicu protiv FK Rad.