Spartak Ždrepševa krv – Kapaz PFK  0:2 (0:1)

Antalija, Stadion: Arcadia football camp. Strelci: Ilkin Sadigov i Dario Fredericio

Spartak Ždrepčeva krv: Lučić, Dunđerski, Tomović, Popović, Milošević, Pantić, Krmar, Medić, Antunić, Lučić. Stamenković. Igrali još: Vučićević, Pavlović i Matijević.

Kombinovani tim Spartaka poražen je od ekipe Kapaz KPF iz Azerbejdžana sa 2:0. Trener Veselinović izveo je mladi sastav koji se nije snašao na početku utakmice te su dozvolili protivniku da iz brzog kontranapada dođe do vodstva. U drugom poluvremenu bolja igra „golubova“ koji su dobro parirali iskusnom protivniku. Nažalost umesto poravnanja iskusni fudbaleri iz Azerbejdžana postigli su i drugi gol i rešili pitanje pobednika.

Mladi napadač Spartaka, Bogdan Stamenković izneo je svoje viđenje utakmice – Igrali smo protiv ekipe koja je dosta iskusnija i starija od nas. Nismo bili na onom nivou na kojem možemo, mislim da je pre svega umor došao do izražaja što je i normalno za ovi fazu priprema. Protivnik je iskoristio svoje šanse i došao do zaslužene pobede. 

Sličnog razmišljanja bio je i Milivoj KrmarFizički mnogo teška i zahtevna utakmica. Ritam je bio dosta jak i sa obzirom da su pripreme u toku, nije bilo lako za igru. Loše smo ušli u utakmicu i dozvolili protivniku da diktira tempo igre. Protivnik je prvi  gol postigao nakon brzog kontranapada. Imali smo i mi jednu odličnu priliku u prvom poluvremenu koju nismo uspeli da realizujemo. Na poluvremenu smo održali sastanak nakon kojeg smo odlično ušli u nastavak utakmice. Imali smo više od igre, držali loptu češće u svom posedu stvorili neke šanse, ali nismo imali sreće i da je ubacimo u gol. Primili smo još jedan gol iz kontranapada i utakmica se završila rezultatom od 0:2. U subotu imamo poslednju proveru i nakon te utakmice se vraćamo u Suboticu na završnu fazu priprema pred prvenstvo.