Radnik – Spartak Ždrepčeva krv 2:0 (1:0)

Stadion Čair u Nišu. Gledalaca: oko 300. Sudija: Marković Momčilo. Strelci: 1:0 (Mitošević u 4. min), 2:0 (Bogdanović u 58. min)

Radnik: Ranđelović, Abubakar, Bogdanović (75 Milić), Duronjić (86. Martinkević), Gašić, Hajdarević, Kadijević, Kunić (90. Čumić), Mitošević (90. Stojanović), Oreščanin, Vranjanin.

Spartak Ždrepčeva krv: Manojlović, Bogićević, Kerkez, Bugarin (75. Tanasijević), Stanojev, A.S. Đurasović (75. Jocić), Vidaković, Mijić (85. Stajković), Todoroski, Ubiparip (62. Rošević), Bijelović.

Spartak je u 2. kolu Super lige  poražen u Nišu od Radnika sa 2:0. Poveli su domaćini u ranoj fazi utakmice što je poremetilo igru Subotičana. Nakon drugog gola Radnika, uspeo je Spartak da preuzme inicijativu, ali bez izglednijih prilika za gol.  

Radnik je poveo već u 4. minutu, Bogdanović je loptu poslao do Borka Duronjića, koji šutirao na gol Spartaka. Golman Filip Manojlović je uspeo da odbrani, međutim lopta se odbila do Vuka Mitoševića koji je poslao u mrežu za 1:0. Pet minuta kasnije Radnik je imao novu priliku, šutirao je Duronjić lopta mu se vratila nakon intervencije golmana Manojlovića, ali Dejan Kerkez je uspeo da izblokira taj drugi pokušaj. Šansu je imao i Kunić, međutim uspešan je bio golman Subotičana. Spartak je nakon toga uspeo da dođe do inicijatice i većeg poseda lopte, ali bez prave prilike da ugroze protivnički gol.  

Domačin je u 58. minutu udvostručio vodstvo. Vuk Mitošević je uputio odličan šut ka golu, Manojlović je uspeo da loptu izbije ali samo do Krunića koji upošljava Bogdanocvića za 2:0. Pogodak su proveravali iz VAR sobe i tek nakon desetak minuta je stigla i zvanična potvrda da nije bilo nedozvoljene situacije i da se gol priznaje. Nakon toga igre se preselila na polovinu Radnika. Spartak je prvu ozbiljniju šansu imao u 73. minutu, međutim dobar pokušaj Todoroskog zaustavlja golman Ranđelović. Imao je Spartak još par prilika a najbolje su propustili Kerkez, Jocić i Bijelović, ali rezultat se nije menjao.