Spartak – Sindikat Nezavisnost 0:1 (0:0)

Spartak: Mirković, Ćalasan, Banjac, Ljubenović, Georgijević, Antelj, Mikijelj, Dabić, Orlandić, Ćosović, Tomović. Igrali još: Gabrić, Bobby, Labović, Matić, Sili, Žerađanin, Fedina, Božović, Spremo, Gardić, Glišović.

Sindikat fudbalera Nezavisnost: Preković, Krminac, Babić, Petrović, Marić, Grbić, Medović, Govedarica, Grkajac, Misini, Jakšić. Igrali još: Pulentić, Dobrašimović, Arsenijević, Stefanović i Nikolić.

Spartak je poražen u drugoj prijateljskoj utakmici koju su odigrali na pripremama na Zlatiboru od fudbalera iz Sindikata Nezavisnost. Jedini gol na utakmici postignut je u poslednjim trenucima meča.

Subotičani su utakmici odigrali u kombinovanom sastavu sa igračima koji su na probi i mlađim snagama koji treba da se nametnu. Utakmica nije obilovala lepotom kao ni nekim ozbiljnijim prilikama na obe strane. U samom finišu utakmice Spartak je poražen iz jedne od retkih poluprilika koju su imali fudbaleri Sindikata Nezavisnost. Šutirali su na gol, lopta je pogodila jednog igrača u leđa, promenila smer, prevarila golmana Spartaka i našla se u mreži.