Marko Mijailović, novi član Spartak Ždrepčeve krvi zvanično je predstavljen medija centru na Gradskom stadionu u Subotici. 

Novo pojačanje promovisao je sportski direktor Ljubiša DunđerskiNajavio sam pre par dana da još nismo zavšili prelazni rok., da smo očekivali još jedno pojačanje u defanzivnoj liniji. Na našu veliku sreću i zadovoljstvo Marku se izjalovio transfer u Kinu, mi smo odreagovali i brzo se dogovorili oko saradnje. Marko je 1997 godište pokriva poziciju centralnog beka i desnog beka. Najviši utisak za nas je ostavio što je u Voždovcu za dve godine odigrao odlično u sistemu sa tri centralna beka. To je bio znak za nas jer mislimo da će odgovarati našem sistemu igre i da će se brzo uklopiti. Njemu želim puno zdravlja i da ga mimoiđu povrede. Dolazi u dobru ekipu sa odličnom atmosferom u svlačionici i sa dobrim prijateljstvima među igračima.  

Marko Mijailović se zahvalio direktoru i čelnicima kluba koji su imali poverenje u njega – Došao sam u klub koji je standardni superligaš već petnaestak godina, dobro organizovan klub. Izjalovio se taj moj transfer u inostranstvo, našli zajednički dogovor i došao sam u FK Spartak da pomognem u ostvarenju cilja kluba, plasman u plej of.  Ekipa je dobra, nismo imali sreće u Kruševcu da postignemo taj drugi gol i dođemo do trijumfa,  ali mislim da ćemo u nedelju pobediti Mladost iz Lučana i krenuti ka zacrtanom cilju.