Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv predstavio je novi stručni štab na čijem čelu će biti Aleksandar Veselinović, sa pomoćnicima Vladimirom Gaćinovićem i Savom Pavićevićem.

Stručni štab predstavio je potpredsednik kluba, Goran Drača – Imali smo početnih problema u pronalaženju trenera i neprijatnih situacija, ne našom krivicom. Međutim, smatram da smo odabrali prave ljude i našli odlično rešenje.

Aleksandar Veselinović, novi prvi trener Spartaka zadovoljan je postignutim dogovorom sa klubom koji ima svoju tradiciju. – Zahvalio bih se rukovodstvu Spartaka na ukazanom poverenju, osećam odgovornost prema poslu kojim se bavim i ljudima koji su nam ukazali povernje. Radićemo svi zajedno, profesionalno, vođeni istim ciljevima. Upoznati smo sa strategijom i politikom kluba i znamo da svake godine Spartak afirmiše nekoliko mladih igrača. I sada, u državnim reprezentacijama Spartak ima dosta igrača i to je jasno opredeljenje u kom pravcu treba raditi. Imamo dugogodišnje iskustvo u radu sa mladim igračima.

Prvi pomoćni trener će biti Vladimir Gaćinović. – Spartak je poznati klub u regionu. Ovde je dobra fudbalska sredina koja zna da prepozna kvalitet, a na nama je da se potrudimo da zadovoljimo apetite publike. Radićemo na tome da budemo stabilni superligaši, ali i da afirmišemo mlade igrače.

Pripreme počinju u sredu, 14. juna prozivkom igrača u 14 časova. Tada će se predsednik kluba obratiti igračima i upoznati ih sa stanjem u klubu i pripremama za novu sezonu. Prvi trening će biti istog dana od 17 časova. Do 17. juna će biti uvodni treninzi i obaviće se uobičajena testiranja a u ponedeljak 19. juna počinje se sa ozbiljnim radom. Krajem juna sledi putovanje na Zlatibor gde će ekipa obaviti dvonedeljne pripreme.

Za sada još uvek nema promena u igračkom kadru. Postoje interesovanja za određen broj fudbalera i realno je očekivati da će neki nastaviti karijeru u drugim klubovima.