Ekipa Spartaka pojačana je za dvojicu novih igrača koji su potpisali vernost sbotičanima. Subotičkim golubovima pridružili su se Anđelo Rudović i Luka Belić.

Luka Belić je prošao školu OFK Beograda a zapamćen je po tome što je najmlađi igrač koji je nastupao u Super ligi. Nakon toga je prešao u Vest Hem zatim u Madervel a poslednju polusezonu je proveo u  Celjeu. –  Mislim da je Spartak odlična prilika za mene. Imamo mlad tim i odlične uslove. Odrastao sam u Srbiji igrao za OFK Beograd i pozanejm situaciju ovde. Liga je sve kvalitetnija i jača i radujem se što ću igrati u Spartaku. 

Anđelo Rudović igra na poziciji krilnog napadača a po potrebi može da zaigra i u samom špicu. Dolazi iz Petrovca a pre toga igrao u omladinskoj selekciji PSV – Nisam puno razmišljao kada mi je stigla ponuda od Spartaka. Video sam da se radi o mladom timu koji ima odličnog trenera. Odmah sam prihvatio ponudu jer smatram da u Spartaku mogu da pokažem šta znam i šta umem. Moj talenat uz rad i trud u Spartaku bi trebalo da mi bude odskočna daska u daljoj karijeri.