Nakon dolaska sa Zlatibora gde su odradili dvonedeljne pripreme FK Spartak predstavio je nova pojačanja. Klubu su pristupili Ognjen Mitrović i Janko Tumbasović.

Novajlije je predstavio Vladimir Torbica  –  Naš novi igrač je Ognjen Mitrović koji igra na poziciji levog beka, došao je iz FK Proleter. Sa njim je ugovor potpisan na tri godine. Doveli smo ga jer mislimo da će predstavljati pojačanje za našu ekipu i ovom prilikom mu želim dobrodošlicu sa željom da nam pomogne u ostvarivanju našeg cilja. 

Vladimir Torbica je predstavio i drugo pojačanje Janka Tumbasovića kojeg subotička publika već dobro poznaje – Tumbasević je povratnik u naše redove. Radi se o iskunom fudbaleru rođenom 1985 godine koji igra na poziciji veznog igrača. Sa njim smo ugovor potpisali na godinu dana. Siguran sam da smo dobili pravo pojačanje u igračkom i ljudksom smislu. Očekujem da Janko potvrdi sve one svoje kvalitete što je pokazao igrajući u Super ligi. 

Ognjen Mitrović se zahvalio na poverenju – Iskreno se nadam da ćemo u predstojećoj sezoni pokazati da smo kvalitetna ekipa i da ćemo ispuniti klupske ciljeve. Radujem se što ću biti deo ove ekipe. Proveo sam pripreme sa ekipom na Zlatiboru gde sam se uverio u igračke i ljudske kvalitete svih igrača. Odlično su me prihvatili, mislim da imamo dobru zajedničku „hemiju“ koja će nam dosta pomoći u toku prvenstva. 

Janko Tumbasović se zahvalio Vladimiru Torbici – Hvala Vladi na lepim rečima. Drago mi je što sam se ponovo vratio u klub. Nadam se da ću svojim iskustvom i znanjem pomoći klubu i opravdati očekivanja. Daću svoj maksimum kako bi klub ostvario zacrtane ciljeve.   

Na kraju po rečima Vladimira Torbice očekuju se dolasci još nekolicine igrača kako bi ekipa što kvalitetnija u predstojećoj sezoni.