Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv se pred nastavak sezone pojačao sa četiri nova igrača.

Novajlije je predstavio sportski direktor Ljubiša Dunđerski – u odnosu na odlaske igrača reagovali smo na dolasku novih fudbalera. Odlaskom Shimure doveli smo Đorđa Radovanovića, kapitena FK Bežanija koji je u prvom delu prvenstva postigao devet golova. Stigao je i Lazar Tufegdžić koji može da igra na više pozicija, u veznom redu i po boku. Nikola Tripković se golovima dokazao u Čačku, radi se o centralnom napadaču koji je 1998 godište. Zadnji dan prelaznog roka došao je i Vladimir Otašević koji je će sigurno pomoći u odbrani. 

Subotičani pamte Vladimira Otaševića, koji je pružao odlične partije u Spartaku i sada se ponovo vratio u Suboticu. – Stigao sam ponovo u Spartak. Kada sam dobio poziv od sportskog direktora nisam se dvoumio jer znam da se radi o jednom organizovanom klubu koji proteklih godina pokazuje put kojim želi da ide. Trudiću se i mislim da ću uspeti da pomognem ovoj mladoj ekipi koja ima puno talentovanih igrača. Atmosfera je odlična, ljudi oko kluba se trude da nam izađu u suret što se tiče uslova. Važno nam je da napravimo dobar start jer ovoj mladoj ekipi treba samopouzdanja.  

Nikola Tripković došao je iz Fk Borac – Snašao sam se za sada veoma dobro. Ekipa je puno talentovanih igrača, sve za sada ide kako treba. Klub je odlično organizovan što su i dokazali prethodnih godina. Očekujem da opravdam očekivanja i da mi novajlije pomognemo da se Spartak vrati na poziciju koju zaslužuje.

Iz Fudbalskog kluba Sinđelić došao je Lazar Tufegdžić – Želeo bih prvo da se zahvalim Upravi klubu, šefu stručnog štaba i samom stručnom štabu na ukazanom poverenju. Mogu da obećam da ću pružiti dobre igree i opravdam moj dolazak. Grad Subotica je veoma lep, atmosfera u ekipi je dobra i jedni drugima pomažemo. 

Centralni vezni igrač Đorđe Radovanović došao je iz FK Bežanija. – Veliko mi je zadovoljstvo što sam danas i zvanično predstavljen u klubu. Prošao sam pripreme sa ekipom i za sada sve ide kako treba. Nadamo se dobrim rezultatima i što boljoj poziciji na kraju prvenstva.