Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv promovisao je svoje nove igrače koji su tokom zimskog prelaznog roka pristupili klubu. Ambicije se nisu menjale od početka sezone i dalje je glavni cilj igranj eu plej ofu Super lige. 

Novajlije je predstavio Ljubiša Dunđerski, sportski direktor kluba – Stefan Tomović je 2001 godište i igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača. Prošle godine u Čukaričkom asistirao i davao golove, ne ulazim u njegovo neigranje u klubu, Kada nam se ukazala prilika mi smo vrlo brzo dogovorili saradnju i nadam se da će opravdati zbog čega je doveden. Nemanja Krsmanović momak rođen  2003 godine igra na poziciji levog bočnog napadača i levog beka. Prošao je Partizanovu školu, prošle godine u TSC je odigrao oko deseat utakmica, otisnuo se u inostranstvu gde je imao kratku epiozodu. Vrlo brzo smo odreagovali zbog njegovih kvaliteta i godišta i doveli ga u Spartak.  

Dunđerski je predstavio još dva nova igrača – Ilija Martinović je 1994 godište koji igra na poziciji centralnog beka. Odlaskom Tanasijevića reagovali smo brzo i bukvalno u dva dana dogovorili transfer sa Ilijom.  Momak sa puno inostranog iskustva, profesionalac i nadam se da će opravdati poverfenje. Marko Kerkez je rođen 2000 godine. Pokriva pozicije levog centralnog beka i levog beka. Igrao u Kabelu i Gatu, tehničke i fizičke sposobnosti su nas naterale da pregovaramo sa njim i da ga dovedemo nakon raskida ugovora sa Vojvodinom,  Nadamo se da će ostvariti to što mi želimo.