Ljubiša Dunđerski sportski direktor FK Spartak Ždrepčeva krv predstavio je dvojicu novih igrača koji su se ekipi pridružili na pripremama na Zlatiboru. Reč je o Nikoli Srećkoviću i Vladan Vidakoviću.  

– Novi igrač Spartaka je Nikola Srećković 1996 godište, fudbaler koji može da igra na tri pozicije, na oba krila ali i kao ofanzivni vezni. Drugi je Vladan Vidaković 1999 godište vezni igrač sredine terena koji se prošlegodine istakao u Hajduku iz Kule. Spartak se već istakao po tome da voli da dovodi mlade igrače od kojih pre svega pravi dobre ljude a kroz klub treba da se istaknu i karijeru nastave u nekom većem klubu.  U ovom prelaznom roku klub su napustili Dejan Kerkez, Nemanja Glavčić, Radovanović i Đorđević. Dovodićemo igrače i piojačanja u klub kako sbude nalagao prelazni rok koji traje još mesec ipo dana. Ne žurimo nigde, kostur ekipe je ostao isti, Spartak ima odličan tim po mom mišljenju među prvih osam u Super ligi. Imamo pregovore sa pojedinim igračima za dolazak u naše redove a isto tako i za odlazak pojedinaca.- rekao je Ljubiša Dunđerski  

Nikola Srećković došao jre iz FK Vojvodina – Zahvalio bih se direktoru na lepim rečima. Prikjljučio sam se ekipi na Zlatiboru, radi se o jednom mladom timu sa pozitivnoim atmosferom i sa puno talenta. Uz iskusne igrače mislim da će biti sve kako treba. Došao sam da pomognem ekipi da se odtvari cilj a to je ulazak u plej of. Sutra nas očekuje prva utakmica i očekujem da krenemo sa dobrim rezultatiom.

Vladan Vidaković došao je iz FK Kula -zahvaljujem se Upravi kluba i stručnom štabu što je imala poverenje u mene. Potrudiću se da uradim sve što je u mojoj moći da opravdam to poverenje. O ekipi Spartaka imam samo lepe reči, odlično su me prihvatili. Sutra nas očekuje utakmica protiv Rada.  Mislim da smo dobro radili, dobro se pripremili i nema čega da se plašimo. Cilj nam je osvajanje tri boda.