Spartak Ždrepčeva krv – Voždovac 3:0 (1:0)

Gradski stadion u Subotici. Sudija: Marko Ivković. Strelci: 1:0 Tekijaški (38.), 2:0 Srećković (52.), 3:0 Tufegdžić (65.)

Spartak Ždrepčeva krv: Dujmović, Dunđerski, Ivančević (72. Branković), Tekijaški, Vidović, Shimura, Vidaković (70. Đurasović), Jovanović (57. Savković), Tufegdžić (75. Rajović), Srećković, Bijelović.

Voždovac: Krunić, Lasickas, Gajić, Milović, Hajdin, Purtić, Milosavljević, Nišić (78. Ajdinović), Arsić (72. Milojević), Stanisavljević (57. Janković), Stoisavljević (72. Cvetićanin) 

Spartak je uspeo da prekine negativan niz i ubedljivo sa 3:0 savlada ekipu Voždovca u okviru 30. kola Ling long Super lige.  

Utakmica u Subotici počela je minutom ćutanja u znak preminulih, Gojka Radića- člana Upravnog odbora Spartaka i Tomislava Taušana – nekadašnjeg golmana Subotičana.

Na početku utakmice vodila se velika borba na sredini terena, prvu ozbiljniju priliku imali su gosti u 28. minutu nakon čega su se trgli igrači Spartaka i zaigrali znatno angažovanije. Zapretio je Srećković u 35. minutu, no njegov odličan šut zaustavlja golman Krunić. Spartak je do vodstva došao u 38. minutu. Srećković je centrirao sa desne strane, Nemanja Tekijaški bio najviši u skoku pred golom Voždovca te glavom loptu smestio u mrežu za 1:0. Gosti iz Beograda su u finišu prvog poluvremena imali dve prilike za poravnanje, prvo je Lasickas bio neprecizan iz dobre pozicije da bi u poslednjim trenucima prvog dela lopta nakon šuta Stoisavljevića završila u rukama golmana Dujmovića. 

Drugo poluvreme počelo je sa po jednom prilikom na obe strane. Srećković je propustio šansu da udvostruči vodstvo a Hajdin par minuta kasnije za poravnanje. Subotičani su drugi gol postigli u 52. minutu, bila je to odlična akcija koja je završena nesebičnim dodavanjem Lazara Tufegdžića ka Srećkoviću koji glavom loptu šalje u mrežu, 2:0. Mogao je Srećković da se proslavi u 60. minutu, međutim iz veoma izgledne prilike loptu šalje preko gola. Nastavio je Spartak sa dobrom igrom i u 65. minutu stigao do trećeg gola, Lazar Tufegdžić, najbolji akter ove utakmice, iskoristio je grešku odbrane Voždovca i postavio konačnih 3:0 .