Subotičani su u prošlom kolu odigrali dobru utakmicu, osvojili su bod u duelu protiv TSC u Senti i sada sa optimizmom dočekuju narednog rivala. U vanrednom kolu Spartak Ždrepčeva krv u sredu 4. decembra sa početkom od 17 časova na Gradskom stadionu u Subotici u okviru 19. kola Ling long Super lige ugostiće ekipu Proletera iz Novog Sada. 

Utakmicu je najavio Vladimir Buač, pomoćnik šefu stručnog štaba –  ostale su nam još dve utakmice do kraja prvog dela prvenstva iz kojih ćemo pokušati da izvučemo maksimum kako bi zauzeli što bolju poziciju pred zimsku pauzu. Fokus nam je sada na Proleteru našem sledećem rivalu. Biće nam ovo treća utakmica u prethodna četiri meseca, u prve dve smo pobedili te se nadam da ćemo nastaviti taj uspešan niz. Igramo sve bolje, u poslednjih pet utakmica osvojili smo deset bodova. Iskreno mi je žao što se sezona završava jer iz utakmice u utakmicu pružamo sve bolje partije. Sa druge strane Proleter je nakon dobrog početka upao u rezultatsku krizu, u poslednjih šest mečeva imaju pet poraza i jedan nerešen rezultat. Međutim, to je samo statistika i to ne sme da nas zavara. Radi se o iskusnoj ekipi koja je dobro organizovana posebno u fazi odbrane. Neophodno je da pružimo maksimalnu ozbiljnost i profesionalan pristup utakmici. Ovo je poslednja utakmica pred našim navijačima te ćemo pokušati da im se lepom i dopadljivom igrom odužimo.   

David Dunđerski očekuje nastavak dobre serije – nalazimo se u seriji dobrih igara i rezultata i nadam se da će se to nastaviti i sutra. Ako poslušamo sve savete stručnog štaba mislim da ćemo osvojiti tri boda i sa što većim bodovnim saldom okončati ovaj prvenstveni deo.

Svi igrači su spremni za predstojeću utakmicu, jedino će nedostajati Vladimir Otašević, strelac dva gola protiv TSC, zbog četiri žuta kartona.