Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv predstavio je nove igrače sa kojima su potpisali Ugovore a u najavi je dolazak još tri fudbalera koji bi trebalo da se priključe plavo belim Golubovima. 

Sportski direktor Ljubiša Dunđerski ističe napredak kluba – Spartak je u poslednjih godinu dana napravio veliki iskorak u srpskom fudbalu. Samim tim nam godi što nas napuštaju igrači koji su to zaslužili i stekli ime u našem klubu, te ih rado puštamo da naprave veće karijere. Mi nastavljamo nastavak dovođenja mladih i perspektivnih igrača kojima će Spartak Ždrepčeva krv biti odskočna daska. Kada su ovde, to je znak da su pravi momci, jer mi prvo biramo ljude, pa igrače.

Predstavljen je Andrija Milić (2001. godište) koji je došao iz FK Jagodina, Slađan Rakić (1999.) Iz Crvene Zvezde, mladi reprezentativac Makedonije Benjamin Demir (1996.) i golman Nikola Perić (1992.)

Golman Nikola Perić je u konkurenciji za prvog čuvara mreže, pošto Miloš Ostojić ima ponude iz inostranstva i velika je verovatnoća da će promeniti sredinu.  – Zadovoljstvo mi je biti u klubu sa tradicijom, ali i sjajnom sezonom iza sebe. Nadam se da će tako biti i dalje i da ćemo napraviti korak više. Da prođemo prvo kolo u Evropi, pa da vidimo šta dalje.

Benjamin Demir igra na mestu levog ofanzivnog igrača  – Nadam se da ću opravdati očekivanja u Spartaku. Znam da sam došao u ozbiljan klub, i da ću dobiti priliku da postanem još bolji fudbaler.

Odbrambeni igrač Slađan Rakić pokušaće da se nametne šefu struke Gačinoviću – Mlad sam, ovo mi je prelazak iz omladinskog u seniorski fudbal. Boriću su za šansu, nadam se i opravdati svoje mogućnosti.

Najmlađi novajlija je Andrija Milić (2001 godište), igrač sredine terena. – Došao sam sa namerom da napredujem i ostvarim uspeh ovde. Dobro je što mogu i da nastupam i za omladinski sastav, ali se najpre nadam da ću zaslužiti mesto u prvom timu i opravdati ga igrama.