Fudbalerima Spartaka protekao je treći dan priprema u Antaliji. Po dolasku u Tursku odigrali su dve pripremne utakmice u prva dva dana a treći su iskoristili za treninge. 

Šef struke Vladimir Gaćinović zadovoljan je dosadašnjim radom osim teške povrede Shimure. – Sve teče u normalnom redu, jedino nas je poremetila teška povreda Shimure koji je doživeo lom noge. Danas je uspešno operisan i očekujem da će za par meseci biti sve u najboljem redu spreman da se vrati na teren. Odigrali smo dve prijateljske utakmice i to odmah po dolasku u Antaliju prvi i drugi dan. Sutra nas očekuje treći meč i nadam se kako bude vreme odmicalo da ćemo biti sve uspešniji, pogotovo što smo prve dve utakmice u Srbiji protiv TSC i Vojvodine odigrali jako dobro.

– Novajlije su se dosta kvalitetno uklopili. Među njima Nemanju Nikolića ne smatram novajlijom, on je povratnik u naše redove. Ostali se polako uklapaju u naš rad, sistem i obaveze koje imaju. Za sada dosta dobro rade i dobro se uklapaju u sistem rada – istakao je Gaćinović