U nastavku prvensta i nakon pobede nad Inđijom fudbaleri Spartaka u dobroj atmosferi dočekuju ekipu Partizana. Utakmica se igra u subotu 6. juna na Gradskom stadionu u Subotici sa početkom od 16:30 časova. Publika se polako vraća na teren pa će utakmici moći prisustvovati i 1.000 navijača.

Ulaz na stadion omogućen je dva sata pre početka a iz uprave kluba su zamolili navijače da dođu ranije na stadion kako se ne bi pravila gužva na ulazu.   

Utakmicu je najavio šef stručnog štana Vladimir Gaćinović –  Srećan sam pošto ćemo posle dugo vremena odigrati jednu utakmicu u fudbalskom ambijentu. Nama to puno znači jer se fudbal igra za publiku. Imamo veliki respekt prema Partizanu ali i prema sebi. Prošlog vikenda smo se bavili sa nekim mlađim igračima koji su bili pod povredama da ih osposobimo za utakmicu, jer nam bitni igrači neće moći nastupiti u ovom susretu, Tekijaški zbog žutih kartona, Tufegdžić koji je povredio rame na prošlom meču, povređen je i kapiten Milošević koji je juče postao otac i Branimir Jočić koji se sutra ženi a već dve godine je odgađao taj čin. 

-Bez obzira što sutrašnja utakmica nema rezultatsku važnost za obe ekipe, tražio sam od naših momaka da se bore u ova četiri susreta kao da im predstoji borba za opstanak. Takav je odnos bio i u generalnoj probi protiv Vojvodine pred nastavak prvenstva a i prošlog vikenda u Inđiji. Imamo najmlađu ekipu u ligi, ali to samo ond aima važnost ako ti momci dobro igraju, pokažu svoj kvalitet, bore se i pobeđuju.  Očekujem da pružimo veliki otpor a za koliko će to rezultatski biti dovoljno videćemo posle sutrašnje utakmice. – rekao je Gaćinović

Nikola Srećković očekuje da će njegova ekipa pružiti dobru igru – Očekuje nas teška utakmica pošto nam u goste dolazi ekipa Partizana. Znamo o kakvoj se ekipi radi, ali mi ćemo izaći na teren da odigramo napadački, da se sudarimo sa dobrim Partizanom i po mom mišljenju da ostvarimo dobar rezultat.  

Mladi golman Ivan Dokić očekuje da stane među stative u meču sa renomiranim protivnikom. – Konačno smo dočekali da zaigramo u Subotici i drago mi je da se poklopilo da na utakmici prisustvuje i određeni broj navijača što će nama biti dodatni imperativ. Partizan je imao tešku utakmicu u sredu protiv Radnika u Kupu, a mi ćemo se potruditi da što spremniji izađemo na teren i pružimo maksimalan otpor.