Fudbaleri Spartak Ždrepčeve Krvi nakon dve pobede i remija protiv Voždovca u Beogradu u sredu 1. maja dočekuju ekipu Železničara. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Subotici sa početkom od 18:30 časova uz besplatan ulaz.  

Utakmicu protiv Železničara najavio je šef struke Miloš Kruščić Utakmice se brzo smenjuju jedna za drugom i nema puno vremena za razmišljanje šta je bilo pre toga. Fokus je uvek na prvu sledeću utakmicu tako smo i mi sada okrenuti narednom rivalu. Železničar je promenio trenera, to je pokazatelj da se oni ne predaju i da će se boriti dok god postoji šansa za opstanak, što je fudbalski i veoma normalno. To nam govori da će doći sa izrazitom motivacijom i željom da pobede, i mi se spremamo tako. Mi ćemo se potruditi da ispravimo neke greške iz poslednje utakmice a da dobre stvari zadržimo. Fokusirani smo da pokažemo dobru igru i da pobedimo sutra.      

Golman Aleksandar Vulić ističe dobru atmosferu – dočekujemo ekipu Železničara, ekipu koja je jako motivisana u ovom momentu. Nemaju izbora i njima je jedini cilj pobeda u Subotici. Mi smo se ove nedelje dobro pripremali i trenirali. Trener je uveo neke nove zahteve u igri za koje ćemo se potruditi da u visokom nivou odradimo. Dočekujemo utakmicu u odličnoj atmosferi i velikoj želji  da osvojimo tri boda.