Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi ponovo su domaćini u utakmici plej aut lige. Nakon što su podelili bodove sa Železničarom golom koji su primili u poslednjim trenucima susreta subotičani sada dočekuju ekipu Radničkog iz Niša. Utakmica se igra u utorak 7. maja na Gradskom stadionu u Subotici sa početkom od 18:00 časova. 

Predstojeću utakmicu najavio je šef struke, Miloš Kruščić  očekujemo jednu dobru utakmicu. Sastaju se dve ekipe koje u poslednje vreme beleže dobre rezultate i nalaze se u dobroj formi. Radnički dugo nije izgubio utakmicu što pokazuje da su se stabilizovali. Sa druge strane nakon naše poslednje utakmice koju smo odigrali kući i posle njene analize još više smo ubeđeni da smo na dobrom putu. Nismo uspeli da pobedimo, ali smo pokazali dobru igru. To je put kojim treba da idemo i samo tako da nastavimo. Očekujem da ćemo opet biti dobri. I ova utakmica ima važnost jer smo i dalje svi tu negde u ligi, ništa nije gotovo.  To nas upozorava i tera na opreznost. Moramo da igramo na rezultat sa jedne strane a opet igramo kući i hoćemo da pobedimo. Što se tiče igračkog kadra imamo problema samo sa Vojom Ubiparipom koji je dobio crveni karton i to mi je jako krivo,  lično više mi smeta nego rezultat od 1:1 iz prošlog meča. Ostaje žal za tim crvenim kartonom jer neću moći da računam na njega u narednim utakmicama. Imamo druge igrače, svi ostali su na raspolaganju pa ćemo da vidimo ko će da igra.     

Prvotimac Nemanja Ćalasan ističe sve bolju igru – očekuje nas teška utakmica. Osvrnuo bih se malo na naše prethodne utakmice, evidentno je da smo podigli nivo igre od kako je došao novi šef. Mislim da smo podiglio nivo igre što se tiče kreativnosti, igramo mnogo bolje a sigurno da može još bolje. Borba je za opstanak i dalje, malo smo u boljoj situaciji od većine ekipa. Mislim da su igrači shvatili šta treba da rade i kako da se ponašaju. Igramo protiv Radničkog, dobro pozanjemo njihov stil, igrače i znamo šta nas očekuje. Očekuje nas teška utakmica, ali daćemo sve od sebe. U prošlom meču protiv Železničara iz Pančeva zaslužili smo da pobedimo, igrali smo jako dobro, kompaktno, dali smo sve od sebe i žao mi je što smo primili gol u zadnjem minutu.  To je fudbal, moramo da nastavimo ovim putem i da treniramo. Nadam se dobrim rezultatima u ovih predstojećih par utakmica a da sledeće sezone napravimo rezultat kakav smo zacrtali ove sezone.