Mladost (L) – Spartak Ždrepčeva krv 3:3 (2:1)

Tara, Sudija: Danilo Grujić. Strelci: 1:0 Ješić (5.), 1:1 Marčić (21.), 2:1 Kos (43.), 2:2 Nikolić (68.), 3:2 Šatar iz penala (80.), 3:3 Bijelović (82.)

Mladost (L): Zečević, P Jovanović, Cvetković, Mićević, B. Milošević, Stanić, Ješić, Kos, Radivojević, L. Jovanović, Baha. Igrali još: Samčević, Nović, Krajišnik, Selenić, Šatar, Vesnić, Jakovljević, Perović, Babić, Oparica, Maksimović, Marković i Viktor

Spartak Ždrepčeva krv: Dujmović, Dunđerski, Tekijaški, Ivančević, Milošević, Marčić, Đurasović, Srećković, Tufegdžić, Bijelović, Nikolić. Igrali još: Savković, Račić, Jović, Hrstić i Vidaković

Fudbaleri Mladosti i Spartaka odigrali su prijateljsku utakmicu koja je završena bez pobednika ali uz šest postignutih golova. Spartak je pokazao stabilnost u igri, tri puta su gubili a na kraju ostali neporaženi.

Povela je Mladost već u 5. minutu utakmice lepim golom Ješića. Subotičani su uzvratili istom merom, Marčić je poravnao u 21. minutu pošto je iskoristio grešku u odbrani protivnika. Dva minuta pre kraja prvog dela Kos dovodi Mladost u prednost od 2:1. 

U nastavku susreta Spartak je preko Nikolića poravnao na 2:2, da bi deset minuta pre kraja susreta Šatara iz penala po treći put doveo Mladost u vodstvo. Nije to omelo subotičane da  nastave sa dobrom igrom i po treći put poravnaju rezultat, tako što je Bijelović u 82. minutu postavio konačnih 3:3.           

Radnik Bijeljina  – Spartak Ždrepčeva krv 0:1

Spartak Ždrepčeva krv: Dokić, Rakić, Mažić, Branković, Jović, Milić, Andrušenko, Gojkov, Lazić, Vujanović, Šormaz
igrali su još: Dujmović, Miodragović, Damjanac, Hrstić, Torbica

Spartak ŽK imao je juče dupli program. Mladi tim Subotičana u prepodnevnim časovima savladao je Radnik iz Bijeljine s 1:0.
Jedini gol postigao je Vujanović.