Nakon tri vezane pobede fudbalere Spartak Ždrepčeve krvi očekuje teško gostovcanje u Nišu gde će odigrati utajkmicu 16. kola Linglong super lige protiv ekipe Radničkog. Utakmica je na programu u nedelju 7. novembra sa početkom od 19:00 časova. 

Predstojeću utakmicu najavio je šef struke subotičana, Vladimir Gaćinović – Za nas svaka utakmica ima podjednaku važnost jer donosi ili odnosi bodove. Objektivno očekuje nas duel sa najjačom ekipom u odnosu na protivnike iz prethodnih par kola. Znamo našu snagu, idemo da se nadigravamo  sa kvalitetnim protivnikom. Nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim igrama i rezultatima. Poprilično dobro poznajem ekipu Radničkog iz Niša mada se ona znatno promenila u odnosu kada sam ja bio tamo, ima bar desetak novih igrača. Okrećemo se našoj igri i našim mogućnostima. Optimizam gajimo i na činjenici da nam se u tim vraćaju oporavljeni Nemanja Nikolić i Milošević kao i Shimura posle kartona. Nedostajaće jedino Nemanja Mihajlović koji ima povredu primicača tako da putujemo u jakom sastavu.  

Mihailo Bogićević ističe da momci spremno dočekuju naredni duel – Očekuje nas kvalitetan i iskusan protivnik. Nalazimo se u dobroj formi, vezali smo tri pobede zaredom i sa velikim optimizmom očekujemo meč u Nišu. Ako odigramo meč na našem nivou siguran sam da možemo ostvariti dobar rezultat.