Subotičane u narednom 33. kolu Linglong Super lige očekuje težak ispit, sastaju se sa Partizanom u Beogradu. Utakmica se igra u nedelju 25. aprila sa početkom od 19:30 časova.  

Šef stručnog štaba Vladimir Buač ističe da će se Spartak nadigravati sa favorizovanim protivnikom – imam izuzetno visoka očekivanja da pokušamo da osvojimo sva tri boda. Znam da će to biti izuzetno teško jer Partizan i Crvena Zvezda odskaču po mnogim parametrima u našoj Super ligi. Svesni smo da su imali niz od dvadeset pobeda zaredom tako da smo znamo kakav protivnik nas očekuje. Sve te činjenice govore da su oni apsolutni favoriti, međutim fudbal je zbog toga i interesantan što i male ekipe mogu da iznenade velike klubove i ja se nadam da nas takav scenario očekuje u nedelju. Ova utakmica će biti veliki izazov za nas, za ove mlade momke koji su po mom mišljenju spremni da odgovore. Motiva, želje i volje imamo napretek i pokušaćemo da se nadigravamo sa Partizanom. Raduje me povratak suspendovanih igrača, Dunđerskog, Tekijaškog i Srećkovića. Vraća se i oporavljeni Tufegdžić i to mi daje mnogo više elana i optimizma da možemo biti mnogo bolji u odnosu na prethodne utakmice. Izostaće i dalje povređeni Milošević i Shimura. 

Nemanja Tekijaški se nada dobroj utakmici  – Nalazimo se u malo slabijoj formi i seriji lošijih rezultata. Moram reći da nismo imali ni sportske sreće u pojedinim trenucima. Drago mi je što dolazi utakmica sa Partizanom, pokazali smo da znamo da igramo sa njima. U prvom  susretu u Subotici smo ih namučili. Mislim da možemo da igramo sa njima, pogotovo što su izgubili u derbiju te im je titula izmakla. Kompletirani smo, jurimo što bolji plasman želimo da se dokažemo i utakmica sa Partizanom je prava prilika za to.