Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u subotu 25. februara u okviru 23. kola Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Topoli ekipi TSC. Utakmica se igra sa početkom od 16:00 časova na Areni TSC. 

Pomoćni trener Savo Pavićević najavio je predstojeću utakmicu –  Pred nama je važna utakmica sa kvalitetnim protivnikom koja je sačinjena od vrlo kvalitetnih pojedinaca. Izgledaju ozbiljno kao tim, dobro su namešteni i igraju jako dobro. Čekaju nas u dobrom raspoloženju jer su nanizali dobre rezultate. Mi smo u odnosu na njih u nekoj drugačijoj situaciji. Dobro smo radili, izaćićemo jako agresivno i verujem da će momci koji budu istrčali dati svoj maksimum, jer znamo da nam je svaki bod preko potreban. Verujem da ćemo iz utakmice izaći sa pobedom. Nemamo problema sa povredama, idemo na meč u dobrom raspoloženju i verujem da ćemo mi biti tim koji će slaviti.     

Standardni prvotimac igrač odbrane subotičana Vladimir Vitorović očekuje tešku utakmicu – Očekuje nas disciplinovan i jak protivnik. Moramo dati 120 posto svojih sposobnosti da bi uzeli bodove u Topoli. Mislim da nismo imali sreće u proteklim utakmicama, jer smo dobro igrali. Vreme je da osvojimo nove bodove.