Spartak Ždrepčeva krv prvenstvo nastavlja utakmicom protiv Dinama iz Vranja u nedelju 17. februara sa početkom od 14 časova. 

Prvi trener Predrag Rogan sa optimizmom očekuje nastavak prvenstva i ističe važnost predstojeće utakmice. – Svesni smo težine zadatka koje nas očekuje protiv Dinama koji je osokoljen poslednjom prvenstvenom jesenjom pobedom protiv Zemuna. Bitna utakmica za obe ekipe, moji momci su spremni i znaju šta ih očekuje. Ova utakmicamože da odredi nastavak atmosfere i toka prvenstva. Željni smo novog dokazivanja da pokažemo da Spartak ima potencijal koji ćemo nastojati da pretvorimo u kvalitet u narednom periodu. Plan je da se iz Surdulice vreatimo sa tri boda koja će nam puno značiti u nastavku prvenstva. 

Nemanja Obradović  se nadovezao na svog šefa stručnog štaba – Mislim da smo se jako dobro pripremili na ovim pripremama. Momci koji su došli su se dobro uklopili i mislim da će opravdati poverenje stručnog štaba i celog kluba. Prva utakmica u nastavku prvenstva je uvek teška bez obzira sa kime se igra. Očekujem da će teren biti težak za igru, što nas sigurno upozorava. Teška utakmica za obe ekipa jer se nalaze u nezgodnom položaju. Pobedom bi se priključili ekipama koje pretenduju na osmu poziciju i ulasku u plej of. 

Spartak neće biti kompletan u ovom susretu , nedostajaće povređeni Cucin i Jočić. Pet nedelja je ekipa bez njih, šef struke Predrag Rogan ističe da je Stručni štab našao nova rešenja da nadomeste njihov izostanak.