Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi nakon neočekivanog poraza od Mladosti pred svojom publikom u nedelju 25. februara sa početkom od 18:30 časova igraju Vojvođanski derbi protiv ekipe Vojvodine u Novom Sadu na stadionu Karađorđe. 

Povodom predstojeće utakmice održana je konferencija za štampu na kojoj je svoja očekivanja izneo pomoćni trener Milan VješticaOčekuje nas teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika sa dobrim pojedincima. Ni mi kao ni oni nismo očekivano krenuli u nastavku sezone. Uzeli smo bod u dve utakmice što još više daje na značaju za predstojeću utakmicu. Imamo malih kadrovskih problema, nedostajeće nam Ćalasan zbog povrede i Bijelović koji je otišao u Rusiji. Međutim, ova ekipa je mnogo puta pokazala da mogu da igraju protiv svakoga i da pobede svakoga. Daćemo svi sve od sebe da se u Suboticu vratimo sa pozitivnim rezultatom. 

Iskusni napadač Ognjen Mudrinski Očekuje nas vojvođanski derbi. Obe ekipe su u krizi rezultata, međutim to ne mora ništa da znači na igru. Sigurno je da će obe ekipe ići na pobedu. Mislim da smo mi ove sezone pokazali  da bolje igramo na gostujućim terenima u odnosu na naš stadion. Daćemo sve od sebe da se u Suboticu vratimo sa pozitivnim rezultatom.