Nakon remija sa Radnikom, fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi putuju u Novi Pazar gde će u snedelju 4. novembra od 19 časova odigrati utakmicu 19. kola protiv istoimenog Superligaša.

Trener Černišov sustio je malo tempo rada kako bi igrači što svežije dočekali narednu utakmicu. – Odigraćemo tri teške utakmice u osam dana, uz dva duga putovanja, prvo u Niš, a sada i u Novi Pazar. Iz tih razloga malo smo spustili tempo rada. U četvrtak smo radili trening oporavka, petak je bio slobodan dan, a u subotu, pred polazak u Novi Pazar ćemo odraditi još jedan lakši trening. Ove sezone pružili smo bolje partije protiv ekipa koje su iznad nas, kao što je to bilo protiv Partizana, Crvene zvezde, Mladosti i Radničkog iz Niša, a kada treba da odigramo meč protiv slabije plasiranih ekipa od nas, onda teže dolazimo do bodova. Želimo to da promenimo, da ostvarimo novu pobedu kako bi predstojeću pauzu dočekali sa što više bodova.

Spartak puno bolje partije pruža na gostujućim terenima. Po rečima prvog trenera razloga ima više, a jedan od bitnijih je loš travnati teren u Subotici – Teren u Subotici je u dosta lošem stanju, pa možda i zbog toga na strani pružamo bolju igru. Volimo da igramo brzo, sa dosta dodavanja, a ako je teren loš, onda takav sistem može doneti dosta grešaka.