FK Spartak je svečanom proslavom ispratio svog kapitena od igračke karijere. Proslava je održana u restoranu Spartak uz veliki broj zvanica, među kojima su bili i istaknuti gosti, Vanja Udovičić – ministar sporta Vlade Republike Srbije, Tomislav Karadžić- počasni predsednik FSS, Bogdan Laban gradonačelnik Subotice, Davor Štefanek predsednik Sportskog saveza Srbije, Nemanja Simović član gradskog veća zadužen za sport i omladinu, veći broj trenera koji su u posednjih desetak godina radili na mestu šefa struke, prijatelji Vladimira Torbice koji su zajedno s njim igrali, veterani kluba i mnogi sportski radnici. 

Goste je prvo pozdravio počasni predsednik FK Spartak, Dragan Simović koji se Torbici zahvalio na velikom doprinosu u razvoju kluba i poželeo mu puno sreće u daljem radu. Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić je još jednom podsetio prisutne da će u Subotici krajem jeseni započeti sa totalnom rekonstrukcijom Gradskog stadiona koji će sledeće godine ispunjavati visoku Euro 4 normu za odigravanje međunarodnih utakmica. Goste je pozdravio i počasni predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić nekadašnji predsednik FK Spartak. Vladimiru je poželo sve najbolje u daljem radu istakavši da mu je mesto u nekim od organa FSS. 

Prigodan poklon desetogodišnjem kapitenu Spartaka uručio je Dragan Simović, počasni predsednik kluba kao i potpredsednik kluba Branislav Savić. Ispred FSS Vladimiru Torbici plaketu je uručio Tomislav Karadćić. Plaketu Vladimiru uručuio je i  Bogdan Laban gradonačelnik Subotice za nemerljiv doprinos u razvoju sporta i promociju Subotice. Poklon je dobio i od svojih bivših saigrača koji su se zahvalili svom kapitenu.

Uprava kluba je iskoristila priliku da se zahvali nekim pojedincima i nagradi najbolje fudbalere. Dragan Simović je posebna Priznanja dodelio Tomislavu Karadžiću za veliki doprinos razvoju FK Spartak, potpredsedniku Željku Kneževiću i Močilu Rajiću. Posebno priznanje dodeljeno je i Draganu Đorđeviću, Zoranu Ivanoviću i Vladimiru Gaćinoviću koji je ostvario najbolji rezultat u istoriji FK Spartak.

Ovom prilikom nagrađeni su i najbolji pojedinci u klubu. Nagrade najboljim fudbalerima u protekloj sezoni dodelio je novi predsednik kluba Nikola Simović. Za najboljeg igrača u protekloj sezoni proglašen je Stefan Denković. Najlepši gol u sezoni postigao je Nemanja Obradović u meču Spartaka i Radnika. Najlepša asistenciju napravio je Nemanja Glavčić. Nagrađeni su i najbolji igrači u svim starosnim kategorijama, za najboljeg omladinaca u protekloj sezoni proglašen je Filip Damjanović, najbolji kadet je Vukan Popović, a najbolji u pionirskoj konkurenciji Vanja Kopunović.