Internet provajder TiipNet nastavlja saradnju sa FK Spartak. Na obostarno zadovoljstvo produžen je ugovor o međusobnoj saradnji.

Tijana Faćol ispred firme Tippnet iznela je svoje utiske  – Ove godine proslavili smo 19. rođendan. Već gotovo dve decenije TippNet obezbeđuje Internet korisnicima u Subotici i širom Vojvodine. TippNet je doveo Internet u Suboticu davne 1996. godine. Od tada smo se razvili u firmu koja nudi sve na jednom mestu, jednu zaokruženu ponudu. Pored Interneta, TippNet se bavi prodajom računara i računarske opreme, njihovim servisiranjem, prodajom softvera, zatim projektovanjem, izvođenjem i održavanjem računarskih mreža, izradom web sajtova, web hostingom i registracijom domena.

– Pre dve godine započeli smo saradnju sa lokalnim fudbalskim klubom, na obostrano zadovoljstvo. Cilj nam je bio pomoći fudbalski klub Spartak shodno svojim mogućnostima i zvanično postati, kako oni to vole da kažu „član plavo-bele porodice“. Ponosni smo član Kluba Prijatelja fudbalskog kluba i ovom prilikom pozivamo verne pratioce koji još nisu, da postanu članovi Kluba navijača koji pored ostalog u TippNetu ostvaruju pravo na određene pogodnosti: mesec dana besplatnog Interneta, 10% popusta na servisne usluge kao i 3% popusta na kupovinu računara i računarske opreme u našoj prodavnici koja se nalazi na adresi Karađorđev put broj 2 u Subotici. – istakla je Tijana Faćol