Olympik (Donetsk) – Spartak Ždrepčeva krv 4:0 (2:0)

Strelci: 1:0 Zaviyskyi (8. min), 2:0 Dieye (40. min), 3:0 Shabab (52. min), 4:0 Romanovskij (84. min)

Olympik: Kichak, Ksenz, Zotko, Lukiyanchuk, Kravchenko, Tsymbalyk, Zaviyskyi, Politylo, Teixeira, Imeri, Dieye. Igrali još: Krynskyi, Betim, Pasich, Chekotun, Grishkjo, Balashov, Shabab, Chogadze, Romanovskiy, Balanyuk, Tsymbalyuk, Snurnitsyn, Verbnyi  

SPARTAK Ždrepčeva krv: Dujmović, Dunđerski, Otašević, Tekijaški, Milošević, Marčić, Jočić, Tufegdžić, Jovanović, Denković, Nikolić. Igrali su još: Dubljanić, Vidović, Ivančević, Milutinović, Urošević,Vidaković, Shimura, Leal, Gojkov, Srećković, Baić, Hrstić.

Nema puno odmora za subotičke fudbalere. Nakon jučerašnje utakmice i poraza od beloruske ekipe Šahtjor Soligosrk fudbaleri Spartaka danas su imali novi težak meč a sve u cilju što boljih priprema pred nastavak sezone. 

Šef struke Vladimir Gaćinović izveo je izmenjen početni sastav u odnosu na jučerašnjeg protivnika, ali je tokom meča šansu dao velikom broju fudbalera. Ukrajinci su silovito počeli i već u 8. minutu poveli sa 1:0, da bi u finišu prvog dela udvostručili prednost. Ponovo je nedostajalo više koncentracije u samoj završnici pa stvorene šanse nisu iskorištene. Početkom drugog poluvremena Olympik je poveo sa 3:0 a dodatni hendikep sa ovog meča je teža povreda japanca Shimure koji se nedavno vratio sa pozajmice i priključio ekipi. Shimuri je stradala ligamentna kost i sutra će hitno biti operisan. U finišu susreta Romanovskij postavlja konačan rezultat na utakmici.   

Sledeći kontrolni meč Spartak Ždrepčeva krv igra u sredu 29. janura protiv Akademije Pandev iz Makedonije.