Spartak Ždrepčeva krv – Čukarički 0:0

Gradski stadion u Subotici, gledalaca: oko 600. Sudija: Grujić Danilo.

Spartak Ždrepčeva krv: Ostojić, Kerkez, Ćalasan, Stojković, Jočić (82. Glavčić), Shimura, Hajdin, Savković, Čečarić (53. Torbica), Ivanović, Nikolić (70. Vukčević).

Čukarički: Kirovski, Docić, Drinčić, Jovanović S. (73. Adamović), Kajević, Kopitović, Mićin (62. Milojević), Owusu (86. Đokić), Puškarić, Jovanović P., Bogosavac.

Početak utakmice obeležio je lep gest oba tima koji su nakon pozdravljanja podigli transparent „Mudri jedan od nas“ sa grbovima oba kluba, sa kojim su hteli da pruže podršku Ognjenu Mudrinskom koji je nakon povrede uspešno operisan i nalazio se na tribinama Gradskog stadiona u Subotici. Mudrinski je trenutno član FK Čukarički gde je jesenas prešao iz Spartaka.

Prvu priliku na utakmici imali su domaćini kada je Savković na asistenciju Nikolića prošao po levoj strani, loptu odlično ubacio pred gol gde su nažalost zakasnili Nikolić i Čečarić da je sprovedu u mrežu protivnika. Čukarički je uzvratio u 15. minutu no lopta odlazi pored gola. Dva minuta kasnije možda i najbolja prilika u prvih 45 minuta za Spartak. Stojković se odlično snašao na desnoj strani oslobodio se dva svoja čuvara i kada su svi očekivali ubacivanje pred gol, uputio je oštar šut ka golu i loptu poslao tik preko prečke. Desetak minuta kasnije Nikolić je proigrao Ivanovića koji nekontrolisano loptu poslao daleko preko gola. Usledili su pokušaji Čukaričkog, ali bez konkretnijih prilika za gol. Gosti su veliku pažnju poklonili na čuvanju pojedinih igrača Spartak a posebno na Shimuri koji je bio pod stalnim sitnim prekršajima pa je meč bio često prekidan zbog faulova.

Drugo poluvreme je počelo šansom gostiju, Mićin je sa 16 metara tukao po sredini gola što je golman Ostojić lako odbranio. Uzvratio je Spartak preko Ivanovića i istakao golmana Kirovskog. Pokušao je Docić za Čukarički a već u sledećem napadu Shimura za Spartak, međutim golmani su obe situacije odlično odreagovali. Čim je ušao u igru Vukčević se našao u prilici za postizanje gola, međutim na par metara od gol linije našao se između dva igrača Čukaričkog koji su otklonili opasnost. Šansu je imao i Adamović, rezervista Čukaričkog, koji je pokušao iz daljine. Gosti su najbolju priliku imali u sudijskoj nadoknadi, Docić je sa pet metara uputio šut ka golu, ali se iznenada preprečio Ćalasan koji spašava svoju mrežu. Usledilo je negodovanje gostujućeg trenera Nenada Lalatovića kome je sudija Grujić pokazao da napusti teren.