Spartak – Borac 0:0

Subotica, Gradski stadion, gledalaca: oko 400. Sudija: Danilo Grujić (Niš), pomoćnici: Milan Mihajlović (Beograd), Dragan Bogićević (Beograd). Žuti kartoni: Antonić, Milošević (Spartak), (Borac).

Spartak: Janošević, Antonić, Kovačević, Marinković, Mezei, Makarić (72. Fedin), Tumbasević, Milošević (88. Tešić), Milić, Ilić, Bogunović  (55. Torbica).

Borac: Bajić, Tanasin, Živković, Jablan, Miletić, Mićić, Jovančić, (46. Zorić), Milojević (83. Tomić), Knežević, Vujaklija,  (77. Đerić), Jevtović

Spartak i Borac podelili su bodove u utakmici koja je počela u visokom ritmu. Spartak može da žali za svojim šansama sa početka meča i za prilikom Milića iz 53. minuta, dok su gosti propustili prilike u finišu prvog poluvremena i u sudijskoj nadoknadi utakmice.

Spartak je bio blizu pogotka u desetom minutu. Prvo su prilike imali Makarić i Bogunović, ali je oprezan bio Miletić. U narednom napadu Milošević je dugim pasom pronašao Makarića koji je nesupešno probao glavom. Minut kasnije Milošević je pronašao Ilića, međutim Jablan uspešno otklanja opasnost. Gosti su prvi put zapretili u 16. minutu preko Kneževića. Nakon pola sata igre pokušao je odličnim šutem Vukajlija, koji je naterao golmana Janoševića da odlično interveniše i krajnjim naporom loptu izbaci. Poluvreme šansom završavaju gosti, Milojević je pronašao Jevtovića, ovaj je dobro šutirao, ali za malo preko gola.

Drugo poluvreme počelo je šansom gostiju u 47. minutu. Lopta je stigla do Milojevića koji je šutirao neometan, iskosa sa dvanaestak metara, ali je Janošević bio oprezan. Novu šansu Borac je imao u 50. minutu, kada je Mićić povukao kontru, ali je salbo šutirao. Subotičani su se revanširali u 53. minutu kada je Nemanja Milić izbio sam pred golmana Bajića, koji je bio uspešniji u ovom duelu. Kako je utakmica odmicala, tempo utakmice je znatno opadao. Gosti su ipak u sudijskoj nadoknadi imali priliku za pobedu. Sevnula je kontra Čačana, sa leve strane se ubacio Knežević, a Zorić šalje loptu tik pored desne stative.