Spartak Ždrepčeva krv – Proleter 5:0 (1:0)

Teren sa veštačkom travom na Gradskom stadionu u Subotici. Sudije. Čapo Kristijan. Pomoćnici: Olajoš Nađ Matija i Rajković Dušan. Strelci: Ivanović 10, Nikolić 55, Abaz 59, Glavčić 75, i Krmar 83. minut

Spartak Ždrepčeva krv: Jović, Stojković, Kerkez, Radovanović, Bašanović, Kovačević, Anđić, Ivanović, Glavčić, Savković, Mudrinski. Igrali još: Ostojić, Dokić, Krmar, Torbica, Abaz, Pantić, Tomović, Nikolić, Đokić.

Proleter: Elesin, Vukaljević, stojšić, Nikolić, Todorović, Ilić, Karanov, Milićević, Mirosavljev, Grgić, Haoran. Igrali još: Šurlan, Kidera, Kremenović, Karać, Žigić, Bošković, Željković, Stoisavljević, manojlović, Lončar i Vujković.

Fudbaleri Spartaka u poslednjoj utakmici pred odlazak na dvonedeljne pripreme na Ohrid savladali su Proleter sa ubedljivih 5:0. Trener Černišov je i u ovoj utakmici skoro svim fudbalerima pružio šansu da zaigraju po 45 minuta. U prvom delu subotičani su imali puno prilika, ali je samo jedna lopta odsela u mreži protivnika, da bi u nastavku susreta iskoristili svoje šanse i stigli do ubedljivog trijumfa.

Poveli su Golubovi u 10. minutu kada je Anđić na suprotnoj strani pronašao Ivanovića koji je preciznim udarcem loptu poslao u mrežu tik uz stativu. Nastavili su subotičani sa napadima. U 19. minutu Ivanović prolazi po desnoj strani loptu upućuje pred gol gde se ispred Mudrinskog našao golman Elesin i tako sačuvao svoj gol. Pokušao je Savković u 30. minutu na asistenciju Kovačevića, međutim sa gol linije loptu izbija Nikolić, igrač Proletera. Gosti su najbolju priliku imali šest minuta kasnije kada je nakon kornera lopta u gužvi pred golom Spartaka došla do Ilića čiji šut glavom sa gol linije izbacuje Đokić.

U nastavku susreta subotičani su maksimalno iskoristili svoje prilike. Nikolić je u 55. minutu udvostručio prednost a samo par minuta kasnije novajlija Abaz takođe se upisao u listu strelaca. Petnaest minuta pre kraja Glavčić povećava na 4:0, a konačan rezultat postavlja najbolji igrač na današnjoj utakmici Milivoje Krmar koji je zabeležio dve asistencije i postigao gol u 83. minutu.