Za vreme Uskršnjih praznika FK Spartak Ždrepščeva krv ostao je bez dosadašnjeg prvog trenera. Dosadašnji šef struke Aleksandar Veselinović iako je imao još važeći ugovor napustuio je klub i prešao u novosadsku Vojvodinu. Po odluci rukovodstva kluba Spartak će dio kraja sezone voditi dosadašnji prvi pomoćnik Vladimir Gaćinović.

Po odlasku Aleksandar Veselinović se zahvalio na odličnom prijemu u Subotici

– Dragi moji, svi Vi koji nosite Spartak u srcu!

Čestitam Vam najveći hrišćanski praznik, Uskrs sa željom da Gospod uvek bude uz Vas. Oni koji su slavili prođle nedelje neka ga takodje slave u zdravlju i veselju svih godina koje su ispred nas.

Bila mi je čast i zadovoljstvo što sam zvanično bio deo Spartaka, kluba sa dugogodišnjom istorijom i tradicijom u Srbiji i regionu. Hvala predsedniku Simoviću i svim ljudima na raznim funkcijama u klubu na saradnji. Imao sam iskrene saradnike i prijatelje u stručnom štabu koji su uložili sebe, i više od profesionalnog, za dobro i uspehe kluba. Ponosan je svaki čovek i trener koji je imao sreću da radi sa momcima i igračima sa kakvim sam radio u Spartaku, prosto rečeno divni su.

Osetio sam toplotu i ljubaznost ljudi grada Subotice. Hvala navijačima Spartaka i svim ljubiteljima fudbala na podršci koju sam osećao.

Spartak ostaje neizbrisivi deo mene!