Vladimir Gaćinović ponovo šef struke Spartak Ždrepčeve krvi
Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv je vrlo brzo rešio pitanje novog šefa stručnog štaba. Umesto Predraga Rogana ekipu će voditi Vladimir Gaćinović.
Uprava Spartak Ždrepčeve krvi na čelu sa predsednikom Nikolom Simovićem odlučila je da ponovo angažuje Vladimira Gaćinovića sa kojim su „golubovi“ zabeležili odlične rezultate pretprošle sezone i fantastično odigrali u kvalifikacijama za Ligu Evrope postigavši istorijski uspeh izbacivanjem praške Sparte u drugom kolu.
– Spartak je sa Vladimirom Gaćinovićem na mestu šefa struke postigao najveće rezultate u istoriji kluba. I u prethodnom periodu smo imali dobru saradnju tako da nismo mnogo kalkulisali s kim želimo u novu sezonu da krenemo. S obzirom da smo se rastali prijateljski, vrlo brzo smo postigli dogovor uz želju da već u predstojećoj sezoni pokušamo ponoviti rezultate od prošlog puta – rekao je Nikola Simović predsednik Spartaka.
Ugovor sa Vladimirom Gaćinovićem potpisan je na dve godine, a novi šef struke počinje već u ponedeljak 10. juna sa radom kada startuju pripreme za novu sezonu.
U stručnom štabu došlo je do promena. Branko Mirjačić dosadašnji pomoćnik Predraga Rogana je otišao, a Vladimiru Gaćinović prvi saradnik će biti Vladimir Buač mladi stručnjak koji je vodio Vojvodinu i ČSK iz Čelareva. Srđan Žakula idalje je trener golmana, Darko Sekulović pomoćni trener i Radomir Živković kondicioni trener.