Fudbaleri Spartaka u nastavku sezone dočekuju Vojvodinu u utakmici koja se igra u nedelju 19. februara sa početkom od 14 časova.

Andrej Černišov ističe da je prvi susret u sezoni ili nakon duže pauze uvek specifičan – Imali smo određenih promena u igračkom kadru što je normalan proces u fudbalu. Po onome što smo videli na pripremama novi igrači su se brzo uklopili u kolektiv. Naš prvi protivnik je takođe imao dosta promena u igračkom kadru. Kako je to i običaj, pred prvu utakmicu nema toliko mnogo informacija o rivalu. Imamo neke informacije sa njihovih prijateljskih utakmica, ali to što se vidi na prijateljskim utakmicama, često bude drugačije u igri za bodove. Teško je u ovom momentu govoriti o taktici rivala, ali i o našoj. Imamo nekoliko varijanti, kako po pitanju taktike, tako i pitanju sastava.

Nema većih kadrovskih problema u redovima Spartaka, svi su spremni za predstojeći duel u kojem će pokušati da se revanširaju Vojvodini za ubedeljiv poraz od 5:1 u Novom sadu. Kapiten Vladimir Torbica ističe da ekipa u nastavak prvenstva ulazi jača i motivisanija – Moramo da poboljšamo utisak, poslednja dva kola nisu baš bila najbolja, nismo zabeležili očekivane rezultate i sada mora biti bolje. Vojvodina je pretrpela promene, ali su i dalje kvalitetni. Naš motiv je veliki, tim pre što je iza nas neugodan poraz, najveći ove sezone. Daćemo sve od sebe da im se revanširamo. Igramo i prvi meč pred našim navijačima, imamo sve uslove da se nadamo pozitivnom rezultatu, ubeđen sam da će tako i biti.