Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi kalendarsku godinu završavaju utakmicom u Novom Pazaru koja je na programu u četvrtak 21. decembra sa početkom od  15:00 časova. 

Predstojeću utakmicu najavio je šef stručnog štaba Nenad LalatovićOvo je poslednja utakmica za nas u ovoj godini i mogu slobodno da kažem najteža moguća. Teža je od meča koju smo odigrali sa Crvenom Zvezdom, jer kada igrate sa njima očekuje se da će oni pobediti. Zamerio sam mojim igračima što smo u tom susretu olako primili tri gola a posebno onaj četvrti. Zvezda nas nije nadigrala, pobedila nas je iz prekida gde bi mi trebali da smo najjači.  Mijatović nam je dao dva gola glavom i Katai što je nedopustivo. Gde smo odigrali najbolje protiv Želje i Zvezde nismo osvojili bodove a tamo gde smo odigrali solidno osvojili smo 6 bodova. Gostujemo Novom Pazaru klubu koji izuzetno cenim, poštujem i respektujem. Moram da ih pohvalim za rezultate, trenutno su četvrti na tabeli.  Imaju sjajan tim zahvaljujući njihovoj upravi. Žao mi je što će utakmica biti odigrana bez publike. Čestitao bih Ademu Ljajiću na igrama koje pruža, sve se vrti oko njega. Imaju pored njega još kvalitetnih igrača poput Šćepovića i Sume. Moram pohvaliti i trenera koji sjajno radi i želim im da ostvare plasman u Evropu.

Šef se okrenuo i igri subotičana – Naravno želim da moj Spartak sutra trijumfuje. Ono što mene raduje je da nisam imao zamerke prema mojim igračima osim za taj četrvti gol protiv Cvene Zvezde. Igraju momci dobro, od kada sam došao od mogućih 12 osvojili smo 6 bodova uz poraz protiv Železničara u Pančevu i Crvene Zvezde. Moram biti zadovoljan, ali bih još bio sretniji kada bi od mogućih 15 uspeli da zabeležimo i treću pobedu na predstojećoj utakmici u Novom Pazaru. Imamo mali hendikep, povreda Kerkeza na treningu i on neće igrati kao ni Đurasović, koji ima dve, tri ponude i najverovatnije će napustiti klub u predstojećem prelaznom jer je sigurno jedan od najboljih veznih igrača u našoj zemlji. Ne želimo da rizukujemo sa njim da se evntualnio povredi. Očekuje nas jako teška utakmica, igrači su spremni. Znamo šta moramo da radimo, da greške svedemo na minimum kako bi ostvarili naš plan a to je pobeda u Novom Pazaru.   

Golman Aleksandar Vulić očekuje tešku utakmicu –  Igramo protiv jako dobro organizovane ekipe sa kvalitetnim pojedincima koji u svakom trenutku mogu da reše utakmicu. Moramo biti maksimalno fokusirani i strpljivi ako želimo da osvojimo tri boda koja su nam jako važna u ovom momentu. Spremni smo za utakmicu i nadamo se pozitivnom rezultatu.