Predstojećeg vikenda nastavlja se fudbalsko prvenstvo. U utakmici 20. kola Spartak Ždrepčeva krv gostuje ekipe Zlatibora, meč će se odigrati u Užicu u subotu 06. februara sa početkom od 15:00 časova. 

Više o očekivanjima izneo je šef stručnog štaba Vladimir Buač zaželeli smo se Super lige i takmičarskih utakmica. Na startu nas očekuje težak protivnik što ne pokazuje pogled na tabelu. Njima ta prva utakmica nastavka dosta definiše, ako pobede dobijaju veće samopouzdanje da ostvare opstanak u ligi, međutim ako izgube ulaze u problem oko svog cilja. Predpostavljamo da će uložiti maksimalan napor da ostvare pozitivan rezultat. Mi smo protekle četiri nedelje odlično radili i verujem da ćemo ostavitri dobar utisak i zabeležiti pobedu. Ekipa je dosta stabilna po kvalitetu igre u svim fazama što smo pokazali na pripremama. 

Strahinja Jovanović ističe da momci jedva čekuju natavak prvenstva i takmičarske utakmice – Idemo na teško gostovanje, ali idemo sa jasnim ciljem da uzmemo sva tri boda. Dobro smo radili, veoma spremi i sa nestrpljenjem očekujemo nastavak prvenstva.  

Ekipa nema nekih većih kadrovskih problema. Izostaće povređeni Bijelović,  Ivančević i Nikša Vujanović.