Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv obaveštava predstavnike medija da će akreditovanje za predstojeći meč 12. kola Super lige Srbije protiv Partizana, koji se igra u petak 20. Oktobra u 20 časova, početi u ponedeljak 16. Oktobra i trajaće do petka 20. Oktobra do 12:00 časova.

Zahtev za akreditacije potrebno je poslati na e – mail: sekretarijat@jkp-stadion.rs i obavezno dostaviti IME, PREZIME, MEDIJSKU KUĆU ZA KOJU RADITE, BROJ NOVINARSKE LEGITIMACIJE, BROJ LIČNE KARTE ILI PASOŠA ZA SVAKU OSOBU. Takođe naglašavamo da je neophodno navesti da li vam je akreditacija potrebna za ulazak u novinarsku ložu ili silazak na teren, odnosno da li je u pitanju novinar izveštač ili fotoreporter, snimatelj.

Podela svih odobrenih akreditacija vršiće se na službenom ulazu na Gradskom stadionu u Subotici na dan odigravanja utakmice 20. Oktobra od 18:00 časova do 19:45 časova. Nakon isteka rokova nikom neće biti omogućeno akreditovanje, odnosno podizanje akreditacija.

Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv naglašava da je ograničen broj novinara u novinarskoj loži i da zadržava pravo na skraćenje spiska akreditovanih novinara i fotoreportera jedne redakcije u zavisnosti od broja mesta u novinarskoj loži i na terenu, kao i u zavisnosti od statusa medija koji zastupate.