Spartak – Sloga (Doboj) 2:2 (1:0)

Teren na Zlatiboru. Strelci: 1:0 Hrstić (8.), 1:1 Karać (54.), 1:2 Baranov (84.), 2:2 Simin (83.). 

Spartak: Vulić, Tanasijević, Bugarin, Bogićević, Kerkez, Miodragović, Đurasović, Mijić, Todoroski, Bijelović, Hrstić. Igrali još: Dulić, Đurasović, Vidović, Kolarić, Stajković, Jović, Alfonso, Toševski, Bonsu, Rošević, Pavlović, Kolins, Simin. 

Sloga: Ščekić, Tatić, Milanović, Dadić, Perković, Popara, Šešlak, Šipovac, Tahrić., Stevanović, Starčević. Igrali još: Trako Nikolić, Omiš, S. Dujaković, Milojević, Redžić, N. Dujaković, Bosnić, Handžić, Karać, Vidović.   

Prijateljska utakmica protiv premijerligaša iz Bosne i Hercegovine završen je bez pobednika. Spartaku je pripalo prvo poluvreme a Doboju drugo za konačnih 2:2. Dobro su subotičani otvorili utakmicu, poveli su u 8. minutu golom Hrstića, 1:0. Utakmica je u nastavku bila borbena i veoma zanimljiva. Igrači su se trudili da se nametnu svojim šefovima Stručnog štaba i pokažu trenutnu formu. 

Početkom drugog poluvremena Sloga je poravnala rezultat na 1:1 nakon što je Karać pogodio mrežu iz slobodnog udarca u 54. minutu. Usledio je veliki broj promena u obe ekipe kako bi svi igrači dobili šansu da zaigraju. Igra se preselila na sredinu terena te su izostale neke ozbiljnije prilike za gol. Kako se meč bližio kraju ekipe su uspevale da naprave par obećavajućih napada. Sloga je povela u 81. minutu golom Baranova da bi samo dva minuta kasnije Simin postavio konačnih 2:2.