Uprava fudbalskog kluba Spartak Ždrepčeva krv zvanično je predstavila poslednja pojačanja koja su pojačala konkurenciju u timu.  Klubu su pristupili  povratnik Vidaković Vladan i Collins Atule. 

Sportski direktor Ljubiša Dunđerski predstavio je poslednja pojačanja – Posle par dana, imam čast da predstavim nova dva pojačanja u Spartaku. Vladan Vidaković je kod nas proveo dve ipo godine, odigrao vrhunsku sezonu i zaslužio transfer u Maribor. Nisu mu se složile kockice posle šest meseci išao je na pozajmicu u Batumi, mi smo odreagovali da ga vratimo, jer smo želeli da pojačamo konkurenciju u veznom redu, što zbog njegove trke i iskustva ali i visine i skoka. Brzo smo odreagovali, dogovorili se sa njim da dođe kao igrač na pozajmicu do kraja jesenjeg dela. Želim mu da nastavi tu gde je stao u Subotici i da potvrdi igre koje su ga preporučile da iode u tako veliki klub kao što je Maribor. Drugo pojačanje je Collins Atule , 2004 godište, koji je sa nama već tri meseca i konačno su stigli svi papiri za njegov transfer u Spartak. Igra na poziciji napadača, krasi ga brzina i skočnost. Nadamo se da će uspeti da se dokaže i da se što pre  nametne šefu stručnog štaba.  

Collins se zahvalio na poverenju – „Zahvaljujem se klubu koji smatram porodicom, svi su me jako lepo prihvatili. Što se tiče ekipe i atmosfere trudili smo se u pripremnom periodu kroz utakmice i nadam se da ćemo opravdati očekivanja u ovoj sezoni. Sviđa mi se što se u Srbiji igra dobar fudbal a posebno što se mladima daje prilika za dokazivanje. „. Collins je izneo i utiske o Subotici i prijemu u gradu. – „Izuzetno se prijatno osećam u Subotici, oduševljen sam dobrodošlicom. Svi su dobronamerni, prepoznaju me na ulici, prilaze mi  i pitaju odakle sam i gde igram. „

Vidaković Vladan se zahvalio predsedniku Nikoli Simoviću na svemu što je uradio za njega i ponovo ga primio u klub. – Ovde sam doživeo najlepše trenutke u svojoj karijeri  i nadam se da će biti kao što je sportski direktor rekao da ću nastaviti tamo gde sam stao pre godinu dana. U ekipi ima odličnih pojedinaca, puno se radilo u ovom prelaznom roku na dovođenju igrača.  Veliku većinu momaka poznajem i radujem se što ćemo zajedno provoditi vreme. Nadam se da ćemo u ovoj sezoni ostvariti sve ciljeve koje je klub postavio pred nas.