U nastavku takmičenja u plej aut Mozzart bet Super ligi ekipa Spartak Ždrepčeve krvi gostuje u Beogradu gde će odigrati meč protiv FK Voždovac. Utakmica se igra u petak 26. aprila sa početkom od 17:00 časova na stadionu FK Voždovac. 

Predstojeću utakmicu najavio je šef struke Miloš Kruščić Očekuje nas neizvesna utakmica na krovu tržnog centra sa ekipom Voždovca. Sve utakmice koje su se odigravale u plej ofu ili plej autu su očigledno neizvesne iz razloga što je veliki ulog. U plej aut ligi se svi bore za opstanak, bodovna razlika je takva da nikome ne daje za pravo da se oseća sigurnim i komfornim. Zbog toga sve ekipe ulaze u utakmice sa maksimalnim angažovanjem i koncentracijom. Utakmice su uglavnom neizvesne što nam je pokazalo i prošlo kolo gde su mečevi završeni nerešenim rezultatom ili minimalnom pobedom jednog od timova. Mi posle dve pobede u dobrom raspoloženju idemo u Beograd, da nastavimo seriju. Sa druge strane Voždovac je pobedio na teškom gostovanju u Novom Pazaru pa motivisani tom pobedom očekuju dobar rezultat. Očekujem dobru utakmicu protiv jedne mlade, talentovane i poletne ekipe koja dosta trči i koja uvek zna šta hoće na terenu i kada se brane i kada napadaju. Nedostaje im neko iskustvo zbog čega su na nekim utakmicama platili danak. Pokušaćemo da nastavimo niz i da što pre budemo sigurni. Što se tiče igrača, situacija je bolja. Oporavili su se igrači koji su bili povređeni duži period, kao što je Kerkez, Babić i Rošević koji su se priključili treninzima. Videćemo ko će istračati u petak protiv Voždovca. 

Svoje viđenje predstojeće utakmice izneo je i prvotimac Mihailo BogićevićOčekuje nas utakmica protiv jedne mlade i talentovane ekipe koji su u prošlom kolu pobedilio na teškom gostovanju u Novom Pazaru. Sa druge strane i mi smo u dobrom ritmu, vezali smo dv epobede za redom i želimo da nastavimo taj niz dobrih partija i rezultata i verujem da ćemo biti uspešni.