PARTIZAN – SPARTAK ŽK 0:1 (0:0)

Loading Events
This event has passed.

U odloženoj utakmici 7. kola Superlige Srbije Spartak Ždrepčeva krv gostuje ekipi Partizana.

Utakmica je prvobitno zakazana za 21.08.2022. godine ali je odložena na zahtev domaćina zbog obaveza u evropskom takmičenju.

 

Partizan – Spartak Ždrepčeva krv 0:1 (0:0)

Stadion Partizana u Beogradu. Sudija: Nikola Radaković. Strelci: 0:1 Bijelović u 86. minutu. 

Partizan: Popović, Lutovac, Marković, Saničanin, Urošević, Traore, Natho, Pantić (64. Menig), Baždar, Pavlović (46. Dijabate), Rikardo.

Spartak Ždrepčeva krv: Manojlović, Tanasin, Ostojić, Bogićević, Vitorović (68. Šimura), Đurasović (90+4. Filipović), Tumbasević, Bijelović, Stanić, Srećković (82. Todoroski), Hrstić.

Fudbaleri Spartaka iznenadili su Partizan na njihovom stadionu i golom Luke Bijelovića u 86. minutu stigli do važne pobede. 

Na početku utakmice nije bilo puno uzbuđenja. Pokušao je Srećković u 11. minutu ali lopta odlazi pored desne stative. Partizan je preuzeo terensku inicijativu pokušavali su da probiju odbranu subotičana preko sredine, međutim to nije dalo rezultate. Najbolju priliku crno beli su imali u 38. minutu,  nakon gužve u kaznenom prostoru lopta je dođla do Lutovca koji je iz prve uputio šut sa oko 15 metara i pogodio stativu. 

Čim je počelo drugo poluvreme Spartak je imao odličnu priliku za vodstvo. Hrstić je izbegao ofsajd zamku našao se sam pred golmanom Popovićem, uputio oštar šut, golman Partizana je loptu zahvatio vrhovima prstiju što je bilo dovoljno da lopta pogodi prečku, natrčao je Hrstić na odbijenu i glavom je poslao preko gola. Partizan je imao priliku u 68. minut, Natho je uputio centaršut iz slobodnog udarca, lopta je išla ka Markoviću na daljoj stativi, ali je on za delić sekunde zakasnio. Pet minuta kasnije nova prilika za Partizan i opet Marković. Natho je izveo korner a Marković glavom loptu poslao preko gola.  

U finišu utakmice Spartak je iznenadio Partizan. U 86. minutu tekao je napad Spartaka, lopta je došla do Luke Bijelovića koji odličnim šutem po zemlji sa oko 18 metara loptu šalje u mrežu uz samu stativu gola. Utakmica je ubrzo završena i moglo je da počne slavlje Subotičana. 

 

ZAPISNIK

 

 

NAJAVA UTAKMICE:

 

 

 

 

 

 

 

 
Go to Top